Gratulerer til Christer Enerstvedt som vinner av et par tilpasset Superfeet-såler! Christer bruker vår online booking flittig, og vi anbefaler alle andre til å gjøre det samme.

Åkraklinikken gikk nylig inn i et samarbeid med Åkra IL. Ved å støtte idrettslaget ønsker vi å gi noe tilbake til den lokale idretten vi har samarbeidet med i mange år allerede. Avtale gir også medlemmene i ÅIL 15 % rabatt på kiropraktorbehandling på Åkraklinikken.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår. I julen vil være litt redusert aktivitet. For akutt hjelp kan man ringe 52830944 eller 52725707.

Våren 2014 har vi på klinikken kjørt en facebook-konkurranse hvor vinneren fikk en en IPad. Linda Larsen Meistad fra Langåker ble lykkelig vinner da trekningen ble fullført i slutten av Mai. Gratulerer! Vi takker alle som har vært med og deltatt og håper flere vil følge oss både på nettsidene og Facebook.  

Vi er stolte av å ha fått på plass nye og tidsriktige nettsider. Her kan du følge med på hva som skjer på klinikken og komme i kontakt med oss som jobber her med spørsmål. Ikke minst er det enkelt å gå inn og bestille time og gjøre endringer på timeavtaler på vår online booking-portal.

Halve Europa sliter med vond rygg, og i Tyskland har over to tredeler av befolkningen ryggsmerter. I løpet av et halvår har halvparten av alle nordmenn hatt vondt i ryggen.

De fleste som er gravide opplever å få vondt i rygg eller bekken i løpet av svangerskapet. Smertebildet varierer, men mange føler at det går utover jobb og dagligdagse aktiviteter, og har behov for behandling og veiledning. Kiropraktikk er en behandlingsform som har blitt mer og mer populær for denne gruppen.

En forskergruppe i Ontario, Canada har fulgt befolkningen gjennom 9 år. For å finne ut om det er noen risiko forbundet med det å få manipulasjonsbehandling av nakken.

For første gang har helsemyndighetene kartlagt nordmenns aktivitetsnivå. Totalt er over 3400 personer i alderen 20-85 år kartlagt, og resultatene er nedslående. Undersøkelsen fastslo at det store flertallet er for lite fysisk aktive.

Ved Åkraklinikken fikk vi installert røntgenutstyr i november 2009. Utstyret vi har er det nyeste innen røntgendiagnostikk og er godkjent og underlagt offentlig forskrifter.

2014 © Copyright - Åkraklinikken

Telefon        52 83 09 44