Jørn Bollvåg

KIROPRAKTOR

jorn@aakraklinikken.no

Jørn Bollvåg var ferdig utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic, England i 2005. Han har god erfaring med behandling av pasienter fra tidligere praksis i England, Bodø og Haugesund. Foruten vanlig allmenn kiropraktikk er han spesielt interessert i behandling og forebygging av idrettsskader. Dette er noe han har fattet spesiell interesse for gjennom flere år som idrettsutøver innen svømming.

Heidi Trondsen

KLINIKKOORDINATOR

heidi@aakraklinikken.no

Heidi er vår hovedansvarlige sekretær. Hun har ansvar for daglig drift av resepsjon og regnskap. Hun har bred arbeidserfaring innen flere pasientgrupper. Hun har bla. jobbet i hjemmetjeneste og i barnehage. Som utdannet medisinsk sekretær tar hun også med seg mye erfaring fra hennes forrige jobb på akuttmottaket på sykehuset i Stavanger.

Bjørn Ivar Brekke

NAPRAPAT

Ferdig utdannet ved Scandinavian College of manual medicine i 2011. Han har også en bachelorgrad i idrett. Jobbet på Naprapatlandslaget i Molde og Haugesund, Naprapatgruppen i Asker, og noen kjenner han sikkert fra når han dreiv for seg selv på Åkra. Naprapaten sitt spesialfelt er innen ledd- og muskelbehandling. 

Hanne Rasmussen

Sekretær

Hanne er sekretæren vår. Hun er utdannet frisør og har tidligere jobbet på forskjellige salonger. En solstråle som er veldig god å ha i skranken og som er kjempegod på å ta vare på pasientene våre.