Jørn Bollvåg var ferdig utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic, England i 2005. Han har god erfaring med behandling av pasienter fra tidligere praksis i England, Bodø og Haugesund. Foruten vanlig allmenn kiropraktikk er han spesielt interessert i behandling og forebygging av idrettsskader. Dette er noe han har fattet spesiell interesse for gjennom flere år som idrettsutøver innen svømming.

Tom Andre Hauge fullførte sin utdannelse ved Anglo-European College of Chiropractic, England i 2016. Fra tidligere har han en bachelorgrad i idrett ved Universitetet i Stavanger og har spilt fotball i blant annet Vard og Sandnes Ulf. Med dette som bakgrunn har han stor interesse for behandling og forebygging av idrettsrelaterte skader. I de senere årene har han også fattet ekstra interesse for smertevitenskap og behandling av ekstremiteter. I tillegg er Tom Andre svært opptatt av å holde seg oppdatert på den nyeste forskningen innen muskel- og skjeletthelse for å kunne gi pasientene sine best mulig veiledning for deres lidelser.

Heidi Trondsen

Sekretær
52 83 09 44

June er vår blide sekretær. Hun har tidligere jobbet som frisør og er glad i å jobbe med mennesker. Som styremedlem i Nomisjon og engasjement i heart kafe og Karmøy Røde Kors er hun opptatt av å hjelpe andre i samfunnet. June har god erfaring og kjennskap til kiropraktikk og tar vel imot deg som pasient her ved klinikken.

Heidi er vår hovedansvarlige sekretær. Hun har ansvar for daglig drift av resepsjon og regnskap. Hun har bred arbeidserfaring innen flere pasientgrupper. Hun har bla. jobbet i hjemmetjeneste og i barnehage. Som utdannet medisinsk sekretær tar hun også med seg mye erfaring fra hennes forrige jobb på akuttmottaket på sykehuset i Stavanger.

Stine Erland

Kiropraktorassistent

Stine jobber som kiropraktorassistent hos oss. Hun er utdannet sykepleier med god kunnskap om håndtering av muskel- og leddplager. Hennes arbeidsoppgaver inkluderer bl.a. behandling av forsikringssaker og kommunikasjon med HELFO foruten om å ta godt imot pasienter her på klinikken. Stine er blid og imøtekommende og har god erfaring med pasientkontakt etter flere år i jobb ved mottakelsen på Haugesund sjukehus.